Ehk siis oluline on purgisalati puhul meeles pidada, et kaste tuleb lisada purgi põhja ja alles siis lisa salatile neid komponente, mis parasjagu külmkapis ärakasutamist vajavad, olgu selleks siis viimane tükike juustu, singiviil või purgi põhja jäänud tšatni.

Ära lisa saiakrutoone või näkileiba, need muutuvad purgis seistes kiiresti nätskeks ja hoidu ka marineeritud komponentide lisamisest.

Raputa komponentidele peale röstitud seesamiseemneid, need annavad mõnusat tekstuuri!

Avokaadot kasutades pritsi sellele kindlasti peale sidrunimahla, nii ei lähe see seistes ebameeldivat värvi ja mõistlik on ära kasutada eelmisel päeval järele jäänud kana- või sealiha, mida võid kahvli abil ribastada ja segada kokku teriyaki-, sojakastme ja meega, sest selle lisandiga saad väga maitseka salati!

Vaata Naistelehest täpsemalt, kuidas võiks purgisalati kokku panna.