Näiteks Heikki Mägi sõnul saab võitlus magusaisudega alguse juba hommikusöögist ehk kui see koosneb vaid süsivesikutest ja on ka koguse mõttes ahtake, olevat magusaisu tekkimine paratamatus. "Nii et mina valin oma hommikusööke väga hoolikalt, üldjuhul söön mõne munaroa või putru, kus on sees ka rasvu pähklite ja valke kohupiima näol," selgitab ta. "Kui anda üks soovitus, siis see kõlaks: kindlasti söö korralik hommikusöökja vali, mida suhu pistad."

Kui magusaisu siiski peale tuleb, soovitab toitumisnõustaja vältida kommi või muud sarnast ning võtta lihtsalt peotäis pähkleid, sest rasvad aitavad magusaisu vastu hästi.

Loe ka Robert Noole, Signessa Kalmuse ja Mirjo Pitkma soovitusi värkest Naistelehest.