1. Mida iganes sa tahad purki panna, esimene reegel on puhtus

2. Hoidistamiseks sobivad viljad tuleb korjata või hankida edasimüüjatelt hetkel, mil nad on oma küpsuse haripunktis

3. Mõtle hoolikalt retsept läbi, sest sa ei pea jääma ilmtingimata kirjapandu või harjumuspärase juurde ning näiteks traditsioonilise suhkrukoguseid võib julgesti vähendada, ka võib magusamale keedisele juurde lisada hapumaid koostisosasid

4. Moosikeetmiseks on vaja suuremat roostevabast metallist potti, milles marjad ja suhkru ei ulata üle kahe kolmandiku, sest muidu riskid, et keedis pritsib üle

5. Kõige lihtsam viis purke desinfitseerida on paigata need praeahju ning kaaned üles(kõrvale) keedetud veega potti keema

Loe veel kolme soovitust ja iga punkti kohta täpsemalt, Õhtulehe portaalist Toidutare.